martes, 30 de septiembre de 2008

BENVINGUDA

Donem la benvinguda als alumnes de 1r d’ESO que conjuntament amb les seves famílies han optat per l’assignatura de Religió.

En primer lloc, volem agrair als pares i mares la confiança que ens mostreu, i convidar-vos a participar amb un diàleg familiar obert, en l’itinerari que farà el vostre fill o filla durant aquest curs sobre el coneixement religiós de la realitat, vist des de el punt de vista cristià.

Sabem l’importància que té la família en la formació de la persona, i per això, fem constantment referència a la saviesa acumulada en cada una d’elles i transmesa de generació en generació.

Durant aquest curs els alumnes treballaran la seva identitat personal per a descobrir-se com a éssers únics i especials, al mateix temps que fomenten la seva autoestima. A més desenvoluparan la relació amb els altres, ja que totes les activitats que es proposen fomenten les relacions personals i l’ajuda entre companys.
Després, seguirant obrint-se al coneixement del Déu cristià per mitjà de Jesucrist i el seu missatge. Així mateix participaran al diàleg amb les altres religions, fomentant la simpatia i la curiositat envers les diferents cultures i religions del món.

Ajudarem a desenvolupar en el seu fill o filla el sentit crític, el coneixement intel·lectual seriós sobre el fet religiós, la capacitat de diàleg, l’exposició argumentada del seu pensament, la creativitat per a expressar coneixements i sentiments, així com la possibilitat de gaudir de la saviesa i de l’art religiós de diferents religions.

A més fomentarem els valors humans de compromís, responsabilitat, solidaritat, tolerància, llibertat, democràcia, justícia, compassió, amor, i sensibilitat envers els problemes socials.

La professora de religió dels seus fills i filles:
Aina Gual

No hay comentarios: